Ansatte

Ansatte

Brage Amundsen

Brage Amundsen

CEO
Sjefen for de gode tider

Brage er siste tilskudd på stammen, men likefullt en kraftfull tilvekst som vil sikre fremtiden for vårt selskap. Brage har tidligere tatt andre oppstarts selskap til suksess. Med både teknisk og kommersiell bakgrunn er han en mann å snakke med når det gjelder investeringer, leie eller fabrikasjon for Remorarobotics

Gökce Topdemir

Gökce Topdemir

Teknisk sjef
+47 94051565
Ingeniør med mål og mening

Gökce har ingeniør utdannelse fra UNIVERSITY OF LOUGHBOROUGH der han har skaffet seg bred innsikt innen mekanikk, fabrikasjon og elektro. I Remorarobotics har han designet flere løsninger til roboten og er stadig på utkikk etter forbedringer. Her blir han gitt utfordringer som krever selvstendig tenkning, innovasjon og praktisk testing der løsningen blir et produkt som vil bidra til en positiv utvikling for en viktig og bærekraftig industri.

Nicholas Jones

Nicholas Jones

Design ingeniør
+45 91851050
Kreativ sjel

Nick var skolekompis med Gokce på UNIVERSITY OF LOUGHBOROUGH der design utvikling stod i høysetet. Solidworks er hoved verktøyet til Nick der han vrir og vender på detaljer for å sikre best funksjonalitet samtidig som konstruksjonen blir enkel å fabrikkere og sammenstille. Ved siden av sin Msc ved Danmarks Tekniske Universitet hjelper han oss gjennom hele året med neste generasjon design og forbedringer til dagens løsninger.

Paul Pallesen

Paul Pallesen

Tekniker
+47 41318555
En kar for de store løftene

Paul har bakgrunn fra bilindustri men er nå omvendt til fokus på slepen mekanikk i utfordrende forhold i felten. Han er en positiv sjel som gleder seg over å besøke hver ny fjord og nes hvor han kan installere og briljere med Remora

Leiv Midthassel

Leiv Midthassel

Gründer
+47 95996888
Hamskifter

Etter mange år innen kommersielle stillinger i olje og gass, shipping og fly var det på tide med nye utfordringer. Et skifte til fagområde og bransje resulterte i unnfangelsen av Remora notrenser. Nå fungerer han som veileder for den unge fremadstormende staben og opprettholder kundekontakt.

Ulf Johanssen

Ulf Johanssen

Innkjøp
+47 95035973
Selskapets mest erfarne

Ulf's karriere tar aldri slutt, og nå bruker han litt av sin tid på å finne rette komponenter og leverandører til Remora. Med stor teknisk innsikt som motoringeniør tilfører han ballast til et ungt miljø.

Qiang Fu

Qiang Fu

Software utvikler
Koding på høyt plan

Som del eier i Remorarobotics har Qiang utviklet en rekke algoritmer som kobler bildebehandling med deteksjon og identifikasjon gjennom maskin læring. Algoritmene er særdeles raske og utgjør en viktig komponent for autonomien i Remora.

Thomas Ungvary

Thomas Ungvary

Teknisk assistent
Yngste håpefulle

Thomas hjelper med å sammenstille våre nye roboter etter skoletid. Lærenem og flittig som han er avlaster han oss i en hektisk tid med stor pågang etter Remora roboter.