Bestill
Remora

Alltid ren not!

Bilde

Remora forhindrer begroing, forbedrer fiskevelferden og forenkler driften på en skånsom og bærekraftig, energieffektiv og miljøvennlig måte. Remora er designet og utviklet med utgangspunkt i oppdretternes egne ønsker og behov, utviklet i samarbeid med SINTEF, Norsk Forskningsråd, NTNU og Innovasjon Norge, testet, godkjent og dokumentert effektiv av Norce, Norwegian Research Centre.


Remora renser mest skånsomt – og mest lønnsomt.

Ta kontakt for tilbud!

Mowi ASA er vår første kommersielle kunde og ambisjonene er intet mindre enn ett

samarbeid som kan være med på å snu driften vår, fra høytrykksvasking av våre nøter til en mindre energikrevende løsning som heller ikke sliter så mye på nøtene.

Alltid ren not, alt i én tjeneste

Remora er en tjenesteleveranse som leveres for utleie med månedlig leiekostnad, bekymringsfritt for oppdretter og med en fornuftig prismodell.

Remora leveres som et komplett system med robot, teknologi og fjernstyring, service, support og vedlikehold. Systemet er tilknyttet internett via radiolink, og overvåkes kontinuerlig av våre spesialister i driftssenteret i Stavanger, som kan fjernstyre enheten om nødvendig.

Som kunde skal du gjøre minimalt. Senk skuldrene, len deg tilbake.

Remora Robotics sørger for full drift, ren not, inspeksjon og overvåking, service og vedlikehold, og sikrer at det ikke blir stans eller forsinkelser i produksjonen.

Remora er ferdig testet, godkjent og tilgjengelig for leie.

Ta kontakt for tilbud!